AKP'li Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, 9 akrabasını müdür yaptı

AKP'li Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş'in kayınpederinden, gelinine 9 akrabasını belediyede üst düzey görevlere getirdiği ortaya çıktı. Tepkiler üzerine açıklama yapan AKP'li Belediye Başkanı "Akrabalarının kendisinden önceki dönemlerde işe başladığını" iddia etti. AKP'li İzmir Torbalı Belediyesinde de benzer durumun yaşandığı anlaşıldı.

Abone ol

AKP'li Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, akrabalarına belediye de üst düzey görev verdi.

Sözcü'nün haberine göre AKP'li Keleş, aralarında kayınpederi, amcası, gelini, yeğeni ve kuzenin de olduğu 9 akrabasını; Özel Kalem Müdürü, İmar ve Şehircilik Müdürü, Destek Hizmetleri Müdürü, Su ve Kanalizasyon Müdürü, Fen İşleri Müdürü, Yazı İşleri Müdürü ve Basın Danışmanlığı görevlerine getirdi.

AKP'li Keleş'in yakınlarının, belediye iştirakleri İNTAŞ ve YEYPAŞ şirketlerinde yönetici ve personel olarak istihdam edildiği de belirtildi.

AKP'li Keleş yaptığı açıklamada "Akrabalarının kendisinden önceki dönemlerde belediyede işe başladığını" savundu.

TORBALI'DA DA DURUM AYNI

Benzer durum İzmir’in Torbalı Belediyesinde de yaşandı. İddialara göre AKP’li Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez yeğenlerini, kayınbiraderi, başka şehirde yaşayan teyzesinin oğlu ile AKP'li ilçe yöneticileri ve akrabaları da Torbalı belediyesinde işe aldı.

ulusalkanal.com.tr

Murat Gezici son referandum anketlerini değerlendirdi Gündem Ülkücüler referandum oyunu ve nedenlerini açıkladı Gündem YGS sonuçları açıklandı! (2017 YGS sonuçları) Gündem Hakkari'de terör operasyonu Gündem