Bayraktar'dan fırsatçılık uyarısı

Ramazan ayına sayılı günler kala, Türkiye Ziraat Odaları Birliği, üretici, hal, pazar ve market fiyatlarını takibe aldı. Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, “Ramazan’da fiyatları yükseltmek fırsatçılıktır, bu günahtır, yapılmasın” diye uyardı.

Abone ol

Ramazan ayı yaklaştı, gıda fiyatlarındaki artış yeniden tartışma konusu oldu.

Türkiye Ziraat Odaları Birliğ Genel Başkan Şemsi Bayraktar, üretici, hal, pazar ve market fiyatlarına ilişkin açıklama yaptı.

Bazı gıda firmalarının fiyatlarını artırmasına dikkat çeken değinen Bayraktar, "Ramazan fırsatçılığı yapılmasın" dedi.

Bayraktar, açıklamasında üretici ve tüketici arasındaki fiyat farklılığına tepki gösterdi. Meyve ve sebzelerde bir yokluk görünmediğini ifade eden Bayraktar, kuru inci ve kuru üzümde fiyat artışlarına dikkat çekti.

Et fiyatlarındaki durumu değerlendiren Bayraktar, Ramazan boyunca kesimlik hayvan sıkıntısı olmayacağını söyledi.

Bayraktar’ın açıklamasına göre, marketlerde geçen Ramazan'a göre fiyatı en çok artan ürünler nohut, kuru fasulye, limon, salatalık, elma ve karpuz oldu.

ulusalkanal.com.tr

İzmir’de toplu ulaşım krizi devam ediyor Gündem Ergenekon savcıları da var! 2 bin 661 hakim ve savcının görev yeri değiştirildi Gündem Yeni Başkanlar henüz belirlenemedi! Nedenine Ulusal Kanal ulaştı Gündem HDP’li milletvekilinin o sözlerine koruculardan tepki Gündem