Rus heyetin ziyareti ertelendi

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ve Savunma Bakanı Sergey Şoygu'nun Türkiye ziyaretleri iptal oldu. Türk Dışişleri, "görüşmeler ileri bir tarihte gerçekleştirilecektir" açıklaması yaptı.

Abone ol

Lavrov ve Şoygu'nun Türkiye ziyareti iptal oldu

Aydınlık gazetesinin edindiği bilgilere göre ziyaret öncesinde yapılan teknik heyetler arasındaki görüşmelerde anlaşma sağlanamadı. Anlaşma sağlanamayınca iki Rus Bakan'ın Türkiye ziyareti, Moskova tarafından iptal edildi.

Dışişleri Bakanlığı konu ile ilgili açıklama yaptı.

Açıklamada, ""Sayın Bakanımızın Rusya Federasyonu Dışişleri Bakanı Sayın Sergey Lavrov’la bugün yaptıkları telefon görüşmesinde, iki ülke Bakan Yardımcıları arasındaki temas ve görüşmelerin önümüzdeki dönemde devam etmesi kararlaştırılmıştır. Bakanlar düzeyindeki görüşmeler ise ileri bir tarihte gerçekleştirilecektir." ifadeleri kullanıldı.

Bakanların ziyaretinin iptal edilmesi haberinin hemen ardından uçağın Karadeniz üzerinde rotasını geri çevirdiği ve dönüş yoluna girdiği görüldü. Uçakta kimlerin olduğu ise bilinmiyor.

ulusal.com.tr

TSK, PKK'ya kök söktürüyor Gündem PKK'ya üst üste darbe, o isim etkisiz hale getirildi Gündem Kızının acısını yazıya dökmek istedi Gündem Askeri öğrenci sınavı yapıldı Gündem