TGB İstanbul 29 Ekim'i ilmek ilmek örüyor

Türkiye Gençlik Birliği (TGB), 26-29 Ekim arası yapılacak İstiklal Yürüyüşü çalışmaları için meydanlara indi

Abone ol

Türkiye Gençlik Birliği (TGB), 26-29 Ekim arası yapılacak İstiklal Yürüyüşü çalışmaları için meydanlara indi.

Türkiye'nin dört bir yanında yürütülen çalışmalardan biri de İstanbul'daydı.

Beşiktaş İskelesinde masa açan TGB'liler, dağıttıkları bildiriler ve yaptıkları sesli duyurularla tüm vatandaşları hem bilgilendiriyorhem de İstiklal Yürüyüşü’ne davet ediyor.

İlk günden birçok vatandaşla temas eden TGB İstanbul İl Örgütü’nün hedefi, 29 Ekim İstiklal Yürüyüşü’ne on otobüsle katılmak.

Samsun'dan başlayacak ve Ankara’da sona erecek yürüyüşe vatandaşın ilgisinin de yoğun olduğunu söyleyen TGB İstanbul İl Başkanı Okan Özkan, "500 gençle Ankara’da olacağız Artık Türkiye asıl ihtiyaçların farkında. Tam bağımsız Türkiye inancını Ankara’dan haykıracağız." dedi.

TGB 29 EKİM’DE ANKARAYA ÇAĞIRIYOR!

İstanbul İl Yöneticisi Eren Öztürk, "Türkiye’nin şu an en çok milli birliğe ihtiyacı var. Atatürksüz bir müfredat istemiyoruz. Cephe gerisinde birleştik. Hem Atatürk’e hem milli birliğimize yönelik saldırılardan dolayı bu 29 Ekim’de İstiklal Yürüyüşü yapacağız. Tüm Türkiye’yi bekliyoruz" sözleri ile ‘İstiklal Yürüyüşü’ne çağrı yaptı.

ulusal.com.tr

Çok konuşulan ByLock iddiasına Bakan Kaya'dan yanıt Gündem O ülkelerin büyükelçileri Dışişleri Bakanlığına çağrıldı Gündem Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ve Yaşar Güler'in 15 Temmuz'a ait yeni görüntüleri ortaya çıktı Gündem Deniz Baykal hastaneye kaldırıldı! Kılıçdaroğlu'ndan açıklama Gündem