İki Elin Sesi Var Çocuk Senfoni Orkestrası "Cumhuriyet Konseri" verdi

İki Elin Sesi Var Çocuk Senfoni Orkestrası'nın verdiği Cumhuriyet Konseri Eskişehirli sanat severleri adeta büyüledi. Yaşları 7 ile 17 arasında değişen çocuklara izleyiciler de elerinde Türk Bayrakları ile eşlik etti.

Abone ol

İki Elin Sesi Var Çocuk Senfoni Orkestrası "Cumhuriyet Konseri" verdi. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında verilen konser izleyicileri adeta büyüledi.

Eskişehir’de Tepebaşı Belediyesi’nin desteği ile oluşturulan orkestra performansıyla izleyicilerden tam not aldı.

18 aylık bir sürede oluşturulan orkestrada, yaşları 7 ila17 arasında değişen çocukları, Atatürk Kültür Sanat ve Kongre Merkezi’nde yüzlerce kişi izledi.

Orkestra, Şef Ramazan Albayrak öncülüğünde dünyaca ünlü Mozart, Beethoven ve Cemal Reşit Rey gibi sanatçıların eserleri seslendirildi.

Ayrıca Batı Klasik Müziği armonileriyle türküler de seslendiren senfoni orkestrasına izleyiciler de Türk Bayraklarını sallayarak eşlik etti.

ulusalkanal.com.tr

Altın Portakal sahiplerini buldu Kültür Sanat Antik kaynaklarda adı geçen han gün yüzüne çıkarıldı Kültür Sanat Bob Dylan'a tepkiler büyüyor: Küstahça Kültür Sanat Mao o filmi gözyaşlarıyla izledi Kültür Sanat