Aydos Ormanlarındaki yangın güçlükle söndürüldü! İlk açıklama

İstanbul Sancaktepe'de yer alan Aydos Ormanları'nda yangın çıktı. Çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiyenin yanı sıra Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri de yangına müdahale etti. Büyük yangın güçlükle söndürülürken polis soruşturma başlattı. İstanbul Orman Bölge Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, yangının tamamen kontrol altına alındığı belirtildi. Açıklamada, "Yangın 8 dönüm ormanlık alanda etkili olmuş, örtü yangını şeklinde devam etmiş ve ağaçlar zarar görmemiştir." denildi

Abone ol

Sancaktepe'deki Aydos Ormanları'nda birçok noktada eş zamanlı yangın çıktı. Çok sayıda itfaiye ekibinin yanı sıra Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri de yangına müdahale etti.

Yangın saat 14.15 sıralarında çıktı. Ormanın birçok noktasında eş zamanlı çıkan yangın ihbarı üzerine itfaiye ekiplerinin yanı sıra Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri ve vatandaşlar harekete geçti.

Sultanbeyli, Sancaktepe, Yakacık ve Yenişehir itfaiye ekipleri kısa sürede gelerek yangına müdahale etti.

Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri de iş makineleri ile yangına müdahale etti.

Yükselen dumanlar bölgenin birçok noktasından görüldü.

Yangın yaklaşık 1 saat süren çalışmanın ardından güçlükle söndürüldü.

Polis, yangınla ilgili soruşturma başlattı.

ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNDEN AÇIKLAMA

İstanbul Orman Bölge Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, yangının tamamen kontrol altına alındığı belirtildi.

Açıklamada, "Yangın 8 dönüm ormanlık alanda etkili olmuş, örtü yangını şeklinde devam etmiş ve ağaçlar zarar görmemiştir." denildi.

ulusal.com.tr

Emniyet Genel Müdürlüğünde intihar şoku! Gündem İşte Eskişehir'deki üniversite saldırganı Volkan Bayar ve eşi Gündem Bakan açıkladı! Ağırlaştırılmış müebbet geliyor Gündem Diyarbakır'da güvenlik korucularına terör saldırısı: 2 yaralı Gündem