Davutoğlu'na yeni Başdanışman!

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun, açılım süreci için eski Mazlum Der Başkanı Yılmaz Ensaroğlu'na başdanışmanlık teklif ettiği öğrenildi. Ensaroğlu'nun teklife olumlu baktığı belirtildi

Abone ol

Yeni dönemde açılım sürecini devam ettireceğini açıklayan Başbakan Ahmet Davutoğlu, bunun için yeni bir atama yapmaya hazırlanıyor.

Davutoğlu'nun açılım süreci için bir başdanışman görevlendireceği, bunun için Eski Mazlum Der başkanı Yılmaz Ensaroğlu'na teklifte bulunduğu öğrenildi.

7 Haziran seçimlerinden Ağrı'dan AKP milletvekili adayı olan, ancak 1 Kasım'da aday gösterilmeyen Ensaroğlu'nun başdanışmanlık teklifine olumlu baktığı ifade edildi.

Konuyla ilgili henüz resmi açıklama yapılmadı. Davutoğlu'nun teklifi kurmaylarıyla görüştüğü, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'a da danışacağı belirtildi.

Ensaroğlu daha önce de 63 kişilik Akil insanlar heyetinde yer almıştı.

ulusalkanal.com.tr

Yeni Şafak Ankara Temsilcisi Abdülkadir Selvi: Uçağın düşmesiyle Türkiye, Suriye masasının dışına çıkarıldı Gündem Sırrı Sakık'a hapis cezası Gündem ABD'nin soğuk savaş dönemine ait dehşet verici gizli savaş planları deşifre oldu! İşte belgeler Gündem Sınırda yakalandılar! Gündem