ODTÜ yolu projesinin adı kondu

Halkın ve ODTÜ'lülerin protrestolarına neden olan ODTÜ yolu projesinin adı kondu. Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi, ay sonunda açılması planlanan ODTÜ yoluna "1071 Malazgirt Bulvarı" adının verilmesine karar verdi.

Abone ol

ODTÜ yoluna yeni isim verildi.

Yapımı ODTÜ'lülerin ve Türkiye'nin borçok kentinde halkın tepkisine neden olan ODTÜ yoluna yeni isim verildi. Ankara Büyükşehir Beleidye Meclisi ay sonunda açılması planlanan ODTÜ yoluna yeni isim vermek üzere toplandı. Belediye Meclisi'nde yapılan oylamada ODTÜ yoluna oybirliği ile "1071 Malazgirt Bulvarı" adı verilmesi kararlaştırıldı.

Toplantıda ayrıca, Batıkent'te yapımı süren ve 1695'inci Cadde olarak bilinen yeni bulvarın da "Batı Bulvarı" olarak isimlendirilmesine karar verildi.

Zafer Çarşısı üzerindeki Zafer Parkı'nın adı da nazım imar planı onaylanarak, "Büyükşehir Bölge Parkı" olarak değiştirildi.

ulusalkanal.com.tr

'Bu tek başıma yapabildiğim ilk hareket' Gündem Bu kez bakın kimin ekmeğine göz diktiler Gündem Yalanını doktor raporu da kurtaramadı Gündem Seni ağlatanlar, ağlasın! Gündem