Naim Süleymanoğlu'nun son durumu hakkında yeni açıklama

Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, karaciğer nakli olan olimpiyat sporcusu Naim Süleymanoğlu'nun sağlık durumuna ilişkin açıklamada bulundu. Naim Süleymanoğlu'nun hayati tehlikesinin devam ettiğini belirten Sağlık Bakanı Demircan, "Basıncı düşürme ameliyatı yapıldı. Bunlar büyük ameliyatlar, hayati tehlike olan ameliyatlar. Hayati tehlikesi devam ediyor. Hastanın vital bulguları iyiydi. Süreç inşallah şifa ile sonuçlanır, temennimiz bu. Naim Süleymanoğlu, spor alanında büyük başarılar hediye etmiş bir insan" dedi.

Abone ol

Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Karaciğer nakli olan olimpiyat sporcusu Naim Süleymanoğlu'nun sağlık durumuna ilişkin bir soru üzerine Bakan Demircan, Süleymanoğlu'nun karaciğer transplantasyonunda bir sorun olmadığını, geçirdiği beyin kanamasının cerrahi müdahaleyi gerektirmeyen bir süreç izlediğini, ancak beyin ödeminde artış olduğunu söyledi.

Beyin ödemindeki artışın, beyin dokusu üzerinde basınç oluşturduğunu ifade eden Demircan, şunları kaydetti:

"Basıncı düşürme ameliyatı yapıldı. Bunlar büyük ameliyatlar, hayati tehlike olan ameliyatlar. Hayati tehlikesi devam ediyor. Hastanın vital bulguları iyiydi. Süreç inşallah şifa ile sonuçlanır temennimiz bu. Naim Süleymanoğlu, spor alanında büyük başarılar hediye etmiş bir insan."

ulusal.com.tr

Diyanet İşleri Başkanı'ndan 'müftü nikahı' açıklaması Gündem AKP'nin TBMM Başkanı adayı İsmail Kahraman oldu Gündem Ege Denizi'nde 3.7 büyüklüğünde deprem Gündem Suudi Arabistan ve Birleşik Arap Emirlikleri nereye? Gündem