Seferde olmasına rağmen yaralı köpeği aracına aldı

Aydın'da yolda gördüğü yaralı bir köpeği aracına alarak veterinere götüren Okan Can, ayın şoförü ödülünü aldı. Ödül törenine, yoldaki Türk bayrağını yerden aldığı için geçen ayın şoförü seçilen Mehmet Beşparmak da katıldı.

Abone ol

Aydın'da halk otobüsü şoförü Okan Can yolda bir aracın çarptığı yaralı köpeği gördü. Seferde olmasına rağmen köpeği aracına aldı. Ona yolcular da yardım etti. Can, talihsiz hayvanı Adnan Mederes Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi'ne götürdü. Bu davranışı nedeniyle "ayın şoförü" ödülüne layık görüldü.

Duyarlı şoföre, Aydın Şehiriçi Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Okan Yalçın, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve Aydın Hayvanları Koruma Derneği Başkanı Şenay Tekinbaş ile Aydın Şoförler Odası tarafından ayrı ayrı ödüller takdim edildi.

Aydın Hayvanları Koruma Derneği Başkanı Şenay Tekinbaş, araç çarpması sonucu yaralanan hayvanların çoğu zaman ölmediğini, arkadan gelen araçlar tarafından ezildikleri için öldüğünü söyledi. Tüm sürücü ve vatandaşlara seslenene Tekinbaş, yolda yaralı bir hayvan gördüklerinde veterinere götürmek zorunda olmadıklarını, hayvanseverlere haber vermelerini istedi.

Ödül törenine, yolda gördüğü Türk bayrağını yerden kaldırdığı için geçen ay "ayın şoförü" seçilen Mehmet Beşparmak da katıldı. Beşparmak, olay anını ve duygularını anlattı.

HABER-KAMERA: GÜÇLÜ ÇEZİK

ulusal.com.tr

Hem örnek oluyorlar hem de birçok başarıya imza atıyorlar Yurt Ankara'da otoyol denetimi Yurt Hatay'ı sel vurdu Yurt Adana'da terör örgütü propagandası yapanlara operasyon Yurt