Erdoğan'a madalyalı eylem

Şehit aileleri, AKP Genel Merkezi yakınında Başbakan Erdoğan’ın Diyarbakır Barzani buluşmasını protesto etmek istedi ancak parti yetkilileri ve polis izin vermedi. Bu nedenle bu demokratik eylem AKP Genel Merkezi’nin 200 metre uzağında yapıldı.

Abone ol

Şehit aileleri, maket madalyalarla AKP Genel Merkezi'ndeydi bugün... Hem bölünme açılımını hem de Erdoğan-Barzani buluşması gündemlerindeydi. 11 kişi gitmişleridi AKP genel merkezinin önününe ancak parti yetkilileri ve polisler açıklama yapmalarına zizin vermedi. 11 şehit ailesi için TOMA ve Çevik Kuuvet önlem aldı, onları AKP önüne yaklaştırmadı.

200 metre ötede açıklamalarını yaptılar, AKP'nin açılım politikalarını sert bir dille eleştirdiler. Şehit Deniz Piyade Astsubay Serhat Gençer’in babası Mehmet Gençer, "AKP ampullerini Kandil’le aydınlatıyor" dedi.

Mehmet Gençer de şehit ailelerine seslendi, "sesimizi daha çok çıkarıl" dedi.

Şehit aileleri açıklamanın ardından yanlarında getirdikleri maket madalyaları, Başbakan Erdoğan’ın, oğluna ve Barzani’ye takılması için AKP Genel Merkezi önüne attılar.

ulusalkanal.com.tr

Erdoğan'a büyük hüsran Gündem CHP'nin Amerika temasları Gündem Kar Geliyor Gündem Askeri Casus Davası'nda sıcak gelişme Gündem