CHP, HDP'nin mitingine katılacak

CHP ve HDP, ortak mitinge buluşuyor. HDP'nin PKK ve FETÖ operasyonlarına karşı yapacağı mitinge CHP'den bir destek açıklaması daha geldi. CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat, Pazar günü İstanbul Kartal’da HDP'nin yapacağı mitinge katılacaklarını söyledi.

Abone ol

PKK ve FETÖ'ye yönelik operasyonlara karşı CHP ve HDP alanlara çıkıyor. İki parti, "Emek ve demokrasi" kılıfıyla 20 Kasım'da İstanbul Kartal'da yapılacak mitinge CHP'den bir destek daha geldi.

CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat, İstanbul il örgütü olarak mitinge katılacaklarını açıkladı.

Canpolat, "Toplumsal barışın günden güne eridiği; yolsuzluğun, işsizliğin tavan yaptığı; üretimin durma noktasına geldiği; eğitimin gericileştirildiği; terörün en fazla can aldığı; milletlerarası arenada ülkemizin itibarının sıfırlandığı bir dönemde hep birlikte omuz omuza olmalıyız" dedi.

PKK ve FETÖ operasyonlarına karşı yapılacak mitingin merkezinde HDP var.

"Teslim olmayacağız" sloganıyla yapılacak miting için daha önce de CHP Ankara Milletvekili Ali Haydar Hakverdi destek açıklaması yapmıştı.

ulusalkanal.com.tr

Eski Diyanet İşleri Başkanı Ali Bardakoğlu: Dini cemaatleri, devlet mutlaka izlemeli Gündem FETÖ lideri Fetullah Gülen'den darbe itirafı Gündem Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Gemi Model Yarışması Ödül Töreni Gündem İstanbul'un 2017 bütçesi dudak uçuklattı Gündem