Adana'da derbi heyecanı

TÜRKİYE'NİN sayılı derbileri arasında yer alan maçta PTT 1'inci Ligi takımı Adana Demirspor ile Adanaspor arasındaki derbi, yarın 5 Ocak Fatih Terim Stadı'nda saat 18.30'da ligde 51'nci kez karşı karşıya gelecek.

Abone ol

Ligde 50 kez karşılaşan Adana takımlarından Adanaspor 18, Demirspor ise 12 kez sahadan galibiyetle ayrılırken Adana derbisinde 20 maç da beraberlikle tamamlandı. Derbi öncesinde 2 Adana takımını da 11'er puana sahip. Adana Demirspor averajla 8, Adanaspor ise 9'uncu sırada yer alıyor.

ADANA DEMİRSPOR HAZIR

Adana Demirspor maçın hazırlıklarını tamamlarken teknik direktör Osman Özköylü, "Önümüzde Adana derbisi var. İyi bir sonuçla sahadan ayrılmak istiyoruz. Ancak, daha önemlisi derbiye yakışır bir futbol ve ortam istiyoruz. Bunu da başaracağız" dedi.

ADANASPOR İDDİALI

Hazırlıklarını Osman Yereşen Tesisleri'nde tamamlayarak kampa giren Adanaspor'da ise teknik direktör Eyüp Arın, derbinin Adana'ya yakışacağını ve mücadelenin sahada kalacağını belirtti, "Her iki takımın^da puana ihtiyacı var. Her iki takımda kazanmak için mücadele verecek. Dostça bir maç diliyorum" diye konuştu.

Hakem Mete Kalkavan'ın yöneteceği maça Adana Demirspor'un Oğuz, Aykut, Pote, Emin, Mojsov, Astafei, Şenol, Burak Çalık, Hüseyin Kala, Ferreira, Uğur Akdemir, Adanaspor'un Hayrullah, Canberk, Sami Can, Mahmut Temür, Nduka, Özgür, Merthan, Renan, Didi, Magaye, Ergin Keleş muhtemel kadrosuyla sahaya çıkacağı bildirildi.

Adana Demirspor'da sakat olan Anıl Sarak, Ozan Tahtaişleyen, Emrullah Adanaspor'da da Mehmet Sak ve Yiğitcan müsabakada oynamayacak. Adanaspor'da cezalı olan Emre katroda yer alamayacak.

Müsabakanın bilet fiyatlarının ise Kapalı tribün 15, maraton 10, Kuzey kale arkası 5, misafir takım 5 TL olduğu açıklandı. DHA

Tekvando'da Emre Gül Avrupa Şampiyonu Spor Gökhan Gönül'den maç sonrası şaşırtan açıklama Spor 5 gazeteci Kadıköy'de tribün yasağı! Spor 'Kendi sahamızda kazanırsak avantaj elde ederiz' Spor