Berberler ve kuaförlerin ne zaman açılacağı açıklandı mı? Nöbetçi berberler mi olacak?

Koronavirüs önlemleri nedeniyle kapatılan berberler ve kuaförlerin ne zaman açılacağı vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Berberler ne zaman açılacak? Kuaförlerin açılacağı tarih belli mi? Nöbetçi berber uygulaması hayata geçecek mi?

Abone ol

Koronavirüs tedbirleri nedeniyle sosyal mesafenin korunmaya çalışılması berber ve kuaförlerin kapanmasını beraberinde getirmişti. Berberlerin kapatılacağının duyrulmasının ardından son gün, berberler müşteri akınına uğramıştı fakat saçı sakalı uzayan vatandaşlar berberlerin yeniden açılmasını bekliyor.

Berber ve kuaförlerin ise tekrar ne zaman hizmete açılacağı bilinmiyor.

Bu duruma çözüm olarak MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, nöbetçi berber fikrini ortaya attı.

Enginyurt, Twitter hesabından, Berberler noktasında bir düzenleme şart oldu. Saç sakal birbirine karıştı, kendi tıraş olamayan (benim gibi) çoğu insan, adeta insanlıktan çıktı. Kim çözecekse bu işe bir el atsın. En azından hijyen, sağlıklı ortam ve tedbir alınarak, berber ve kuaförler nöbet usulüyle açık tutulsun" yazdı.

ulusal.com.tr

Cumhuriyet gazetesi hakkında soruşturma başlatıldı Gündem Yeni belirlenen eczane çalışma saatleri... Koronavirüs tedbirleri nedeniyle eczanelerin de çalışma saatleri değişti Gündem Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu açıkladı! 3 ay süreyle uzatıldı Gündem İran'ın Türkiye'ye teslim ettiği PKK'lı terörist tutuklandı Gündem