Milli Savunma Bakanlığı'ndan Oruç Reis paylaşımı

Milli Savunma Bakanlığı, Doğu Akdeniz'de faaliyetlerini sürdüren Oruç Reis’in sahadaki son durumunu gösteren video paylaştı. Videoda, Oruç Reis ile ona refakat eden Deniz Kuvvetleri unsurları arasındaki telsiz konuşmasına yer verildi.

Abone ol

Bu ifadeler sadece bir telsiz anonsu olmakla kalmıyor, Türk donanmasının gücünü de ifade ediyor. Oruç Reis Araştırma gemisi, Doğu Akdeniz'de faaliyetlerine devam ederken Türk Silahlı Kuvvetleri de refakat görevini kararlılıkla sürdürüyor.

Milli Savunma Bakanlığı, Oruç Reis’in sahadaki son durumunu gösteren özel video paylaştı. Videoda, Oruç Reis’e refakat eden Deniz Kuvvetleri Komutanlığına bağlı unsurlar arasında geçen telsiz konuşmasına yer verildi.

Milli Savunma Bakanlığı görüntülere ilişkin yaptıüı paylaşımda "Güçlü, kararlı ve muktedir. Bölgede hiçbir hukuksuzluğa ve kabadayılığa izin verilmeyecek." ifadelerine yer verdi.

Oruç Reis’in Doğu Akdeniz'deki faaliyetleri helikopterden çekilen görüntülerle anlatıldı.

ulusal.com.tr

KKTC'ye gidenler 7 gün karantinaya alınacak Gündem CHP'nin açılım çalışması sürüyor Gündem PKK/HDP'nin provokasyonu tutmadı Gündem ''Yunanistan sınırına tank sevkiyatı'' iddiası gerçeği yansıtmıyor Gündem