Şeyma Subaşı ile ablası Kübra Açıl'ın arası neden açıldı? Acun Ilıcalı'nın yeni sevgilisi ile fotoğrafı abla kardeşin arasını bozdu

Şeyma Subaşı'nın yakın olduğu ve sık sık zaman geçirdiği ablası Kübra Açıl ile arasına Acun Ilıcalı'nın yeni sevgilisi girdi.

Abone ol

Geçtiğimiz ay ilk defa yeni sevgilisinin de içinde bulunduğu bir kareyi sosyal medya hesabından paylaşan Acun Ilıcalı'ya Kübra Açıl'dan beğeni gidince kardeşi Şeyma Subaşı'ndan veto geldi.

Ablasının, eski eşinin yeni sevgilisi ile fotoğrafını beğenmesine çok bozulan Subaşı, ablasını hemen Instagram'dan takipten çıktı. Açıl kardeşini takip etmeye devam ederken bir süre sonra Subaşı'da ablasını tekrar takip etti fakat kırgınlığı olayın üzerinden 1 ay geçmesine rağmen devam ediyor.

ulusal.com.tr

Merve Boluğur bu kez de puzzle sevinci ile gündemde Yaşam Oylum Talu eşi Methi Bengisu'dan boşanacağını açıkladı! Yaşam Oylum Talu'nun boşanacağı eşi Methi Bengisu kimdir? Bengisu'nun ailesi neden düğüne katılmamıştı? Yaşam Murat Boz ile aşk yaşadığı iddia edilen Burcu Bakdur kimdir? Yaşam