CHP'de PM kesinleşti!

CHP Parti Meclisi seçimlerinin kesin sonuçları açıklandı. Cinsiyet kotasından Parti Meclisi'ne giren Mehmet Bekaroğlu ve Sencer Ayata'nın üyeliği onaylandı. Mehmet Bekaroğlu ve Enis Berberoğlu'nun, Cumartesi günü açıklanması beklenen Yeni MYK'da yer alacağı öğrenildi.

Abone ol

Çankaya 4 No.'lu İlçe Seçim Kurulu, haftasonu yapılan CHP Parti Meclisi seçimine yönelik itirazlara ilişkin kararını açıkladı.

İlçe seçim kurulu, son sırada PM'ye giren Ali Özcan'ın yedeklere düşürülmesine, Sera Kadıgil'in ise Parti Meclisi'ne alınmasına karar verdi.

Ali Özcan, Muharrem İnce'nin listesinden aday olup PM'ye giren tek isimdi. İlçe Seçim Kurulu Sera Kadıgil'in üyeliğine ise "cinsiyet kotasının tamamlanması" gerekçe gösterdi. Karar ile Kılıçdaroğlu'nun yakın çalışma arkadaşlarından Genel Başkan Yardımcısı Emel Yıldırım Parti Meclisi dışında kaldı.

Kılıçdaroğlu'nun Parti Meclisi'ne kadınlar için uygulanan cinsiyet kotasını kullanarak aldığı Mehmet Bekaroğlu ile Sencer Ayata'nın üyeliği onaylandı.

CHP'de yeni MYK'nın Cumartesi günü açıklanması bekleniyor. Yeni MYK'da cinsiyet kotası ile Parti Meclisi'ne giren Mehmet Bekaroğlu'nun vitrine çıkarılacağı ifade ediliyor. MYK'da gazeteci Enis Berbeoğlu'nun da olacağı belirtiliyor.

ulusalkanal.com.tr

Facia ile ilgili İstanbul Barosu'ndan açıklama Gündem IŞiD'de Türk yapımı silahlar mı var? Gündem CHP'li Belediye'den AKP'ye geçti! Gündem PKK'nın kaçırdığı çocuklarla ilgili yeni gelişme! Gündem