Aslışah Alkoçlar'a koronavirüs önlemi! Ablası eve kabul etmiyor

Koronavirüs salgını nedeniyle orman hayatına yönelen Aslışah Alkoçlar, dışarıda vakit geçirmesi nedeniyle ablasının kendisini eve almadığını itiraf etti.

Abone ol

Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Sosyetik güzel Aslışah Alkoçlar, Sarıyer'de objektiflere yansıdı.

Sahibi olduğu spor salonunun pandemi nedeniyle kapalı olduğunu ve bu konuda tedbirli davranıp Temmuz'da açacağını söyledi.

Alkoçlar bu süreçte yaşadığı sıkıntıları, "Ablamı çok özledim. Onunla görüşemiyoruz. Çok korkuyorlar. Yaklaşık iki aydır hiç evden çıkmadılar. Beni de eve kabul etmiyorlar. Ormanda motosiklet sürüyorum diye sürekli test yaptıyorum ama 'Hayır, gelemezin eve' diyor. Çok özledim onları." sözleri ile dile getirdi.

İş insanı Kaan Demirağ ile yeni başlayan aşkı hakkında ise, "Zaten birbirimizi tanıyorduk. Şu anlık çok iyi gidiyor" açıklamasını yaptı.

ulusal.com.tr

Melodi Elbirliler kimdir? Arda Türkmen ile aşk yaşayan Melodi Elbirliler kaç yaşındadır? Yaşam Sürpriz Şef ve Influencer aşkı! Arda Türkmen ile Melodi Elbirliler yeni bir aşka başladı Yaşam Farah Zeynep Abdullah'ın Emrah Karaduman ilgisi! Yeni bir aşk başlıyor... Yaşam Ünlü şarkıcı Halsey, ABD'deki eylemlerde polis tarafından vuruldu Yaşam