Boşanma haberleri sonrası ilk adım İngiltere'den geldi

Abone ol

Dünyaca ünlü balmumu heykel müzesi Madame Tussauds, Hollywood yıldızları Angelina Jolie ve Brad Pitt çiftinin boşanacağı haberlerinin ardından, Londra'daki müzede yan yana duran Jolie ve Pitt heykellerini ayırdı.

Londra merkezli müzenin Twitter hesabından yapılan paylaşımda, boşanma haberlerini takiben "Angelina Jolie ve Brad Pitt heykellerini ayırdığımızı doğruluyoruz" ifadesi kullanıldı.

'JOLIE, KIDMAN'IN YANINDA, PITT İSE FREEMAN'IN YANINDA'

Müze adına Press Association'a konuşan bir yetkili, dün haberlerde Pitt ve Jolie çiftinin ayrılık haberlerini duyar duymaz herakete geçtiklerini ifade etti. Yetkili, "Çiftin 2013'te müzeye yerleştirilen balmumu heykelleri birbirinden ayırıldı ve aralarına hatrı sayılır bir mesafe konulmasına özen gösterildi. Jolie, ünlü oyuncu Nicole Kidman'a yakın bir konuma yerleştirilirken, Pitt ise birçok kez başrolü paylastığı aktör Morgan Freeman'ın heykelinin yakınına yerleştirildi" dedi.

2014 YILINDA EVLENMİŞLERDİ

Jolie-Pitt çifti, 2014 yılında evlenmişti. Çiftin, 3'ü biyolojik 3'ü evlatlık olmak üzere 6 çocuğu bulunuyor./sputnik

ABD bayrakları PKK saflarında: Pentagon'dan açıklama Dünya Amerikancı Temer, Latin Amerika ülkeleri tarafından boykot edildi Dünya Akdeniz'den kahreden haber Dünya İran’lı çiftçiler bağbozumu yaptı, mahsüllerini sergiledi Dünya