Avrupa, tarihinin en büyük Türk gençlik şölenine hazırlanıyor

Avrupa, tarihinin en büyük Türk gençlik şölenine hazırlanıyor. Başbakan Erdoğan, 24 Mayıs'ta Almanya'nın Köln şehrinde olacak. Aynı gün aynı saatlerde, binlerce genç Oberhausen kentinde buluşacak. TGB Avrupa'nın öncülüğünde yapılan "Büyük Gençlik Şöleni" hazırlıklarına şimdiden başlandı. Haziran Ayaklanması'nın yıldönümünde yapılacak etkinliğe, haziran şehitlerinin aileleri ve Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu ve gazeteci Soner Yalçın da katılacak.

Abone ol

TGBAvrupa Başkanı Tunç Akkoç, hedefi böyle açıkladı. Almanya başta olmak üzere Avrupa'daki Türkler, 24 Mayıs'ta Oberhausen'de yapılacak 19 Mayıs Büyük Gençlik Şöleni için kolları sıvadı.

Avrupa tarihindeki en büyük gençlik şölenlerinden biri 24 Mayıs'ta yapılacak. Aynı gün Başbakan Tayyip Erdoğan da Almanya'nın Köln kentinde olacak. Gençlik, Erdoğan'a Avrupa'dan yanıt verecek.

TGB Avrupa Başkanı Akkoç'un çağrısı Avrupa'da geniş yankı uyandırdı.

TGB'nin öncülüğündeki Büyük Gençlik Şöleni'nde; Gazeteci Soner Yalçın ve Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu konuşacak. Haziran şehitleri Ali İsmail Korkmaz ve Abdullah Cömert'in aileleri de şölene katılacak.

"Eyvallah" adlı şarkısıyla Haziran Ayaklanması'nın sembollerinden biri olan Duman grubu da 24 Mayıs'ta Oberhausen'da olacak.

Haber: Adnan Türkkan

ulusalkanal.com.tr

Reza Zarrab'ın ismi listede yer almadı Gündem "Ya Atatürkçü olacaksın, ya da Cemaatçi" Gündem Yeni başkan belli oldu Gündem Gül'e kapıyı kapattı! Gündem