450 bin TL dolandırıldılar! Müge Anlı ile Tatlı Sert 4 Şubat Salı neler oluyor?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bugün neler yaşanıyor? Müge Anlı ile Tatlı Sert 4 Şubat Salı günü canlı özet...

Abone ol

Müge Anlı'da bugün, dün canlı yayına katılan Havva Hanımın eve geri dönemediği çünkü kayınvalidesinin kabul etmediği öğrenildi. Havva şu an yeğenleri ile birlikte kalıyor.

Adile Yeşilgöz ile Mehmet Hayri Yeşilgöz, bugün dolandırıldıkları için Müge Anlı'ya başvurdu. Şuçlanan şahıs, 25 yaşındaki Adile ile evlenme vaatiyle nişanlanıp, 350 bin TL ile ortadan kayboldu. İzmir'de yaşayan Adile ile şahıs, Instagram üzerinden tanışıp, kendisini kuyumcu olarak tanıttı. Tanıştıktan kısa süre sonra Adile'nin ailesiyle kendi ailesini tanıştırmak isteyen şahıs, yanında şeyh olduğunu iddia ettiği kişi ve babasıyla Yeşilgöz ailesinin evine geldi. Şeyh olduğunu iddia ettiği abisi, eve girdiği an burada büyü var diyerek aileyi kandırdı.Aileye bütün paralarını dolara çevirttirerek eline geçiren İhsan adlı dolandırıcının diğer mağdurları ise canlı yayına telefon ile bağlandı. İnsan ticaretinden, dolandırıcılığa birçok suçu olduğu öğrenildi. İhsan'da canlı yayına katılıp dolandırma iddialarını reddetti fakat şu an evli olduğunu kabul etti.

Halil Ergül'ü arama çalışmaları 41. gününde, kayıp adamdan hala bir haber alınamadı. Ergül'ün eşi ve kızı Erzincan'a geri dönüp arama çalışmalarına katılmak isterken, Ergül'ün kız kardeşi ve abisi stüdyoda kalıp abisini Müge Anlı ile beraber aramak istediklerini söyledi.

MÜGE ANLI İLE TATLI SERT 4 ŞUBAT SALI İZLE

ulusal.com.tr

Hızır paket ediliyor... Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 154. bölüm fragmanı yayınlandı... EDHO 153. bölümde neler oldu? Medya Kadın bu akşam final yapıyor! Kadın dizisi neden final yapıyor? Son bölüm özeti... Medya Hekimoğlu 5. bölüm izle... Hekimoğlu 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Medya Tutunamayanlar yeni bölüm ne zaman? Tutunamayanlar 3. bölüm izle! Tutunamayanlar 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Medya