Siyasette adaylık ve ittifak tartışmaları hız kazandı

Cumhurbaşkanı adaylığı ve ittifak senaryoları Ulusal Kanal yayınlanan Haber Merkezi Programında tartışıldı. Programa CHP İstanbul Milletvekili Dursun Çiçek, Vatan Partisi Genel Sekreteri Utku Reyhan ve Siyasetçi Akademisyen Özcan Yeniçeri katıldı.

Abone ol

Yaklaşan genel seçimler öncesi adaylık ve ittifak tartışmaları hız kazandı.

CHP İstanbul Milletvekili Dursun Çiçek, Vatan Partisi Genel Sekreteri Utku Reyhan ve Siyasetçi Akademisyen Özcan Yeniçeri, Ulusal Kanal'da son gelişmeleri değerlendirdi. Son dönemde sıkça gündeme gelen Abdullah Gül'ün olası adaylığı tartışıldı.

Programda Abdullah Gül'ün yanı sıra ittifak senaryoları da ele alındı. Gündemde olası CHP-HDP ittifakı vardı. Yeniçeri, "Abdullah Gül siyasi bir meftadır. Bundan sonra siyasette çok fazla etkinliği olabilecek birisi değildir" dedi.

Dursun Çiçek, daha önce söylediği bu sözleri Ulusal Kanal'da da tekrar etti. Çiçek'in bu iddiasına program konuklarından Vatan Partisi Genel Sekreteri Utku Reyhan belgeleriyle yanıt verdi.

ulusal.com.tr

Volkan Bayar'ın suç kaydı varmış Gündem Karlov suikastı saldırganının 'örgüt abisi' tutuklandı Gündem Hakkari Çukurca'da PKK saldırısı: Tolga Pehlivan ve Anıl Yalap şehit oldu Gündem İstanbul'un yeni havalimanı için Uber yalanlaması Gündem