Yine kışkırtma!

HDP'nin seçim çalışmalarında ise kışkırtmalar ön plana çıkıyor. Eş Başkan Ertuğrul Kürkçü miting için Ordu'ya gitti. Bir grup ülkücü HDP bayraklarını indirdi, MHP Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemal Enginyurt da partilelere "Bizi burda tezgaha getirmeye çalışıyorlar, müsade etmeyin" çağrısı yaptı.

Abone ol

İzmir ve Aksaray'ın ardından Ordu'da da HDP çalışmaları kışkırtmaları beraberinde getirdi. HDP Eş Genel Başkanı Ertuğrul Kürkçü bugün Ordu'daydı. Parti binasında bir basın açıklaması yaptı. Bir grup ülkücü de HDP'lilere tepki gösterdi. HDP bayrakları indirildi yerine Türk bayrakları asıldı.

Kısa süreli gerginlik çıktı. Olay yerine MHP Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemal Enginyurt, geldi. Gençlere "tezgaha gelemeyin" çağrısı yaptı.

Yaşanların provakasyon olduğuna dikkat çeken Enginyurt, herkesden olay yerini terketmesini istedi. Konuşmanın ardından gençler dağıldı.

Eş Genel Başkan Ertuğrul Kürkçü de gerginliği bir öğretim elemanın planladığını ileri sürdü.

Ordu'dan Samsun'a geçen Ertuğrul Kürkçü tepkiler üzerine mitingini iptal etti.

ulusalkanal.com.tr

''Sözde yırtık ayakkabı ile siyasete girmişti...'' Gündem Doğu Perinçek ve Yurtseverler ne zaman tahliye olacak? Gündem Tahliye olur olmaz mücadeleye başladı Gündem DİKKAT! Yarın bu yollar kapalı Gündem