Denizde can pazarı: Ölüler var

Mültecilerin tehlikeli yolculukları durdurulamıyor. Dün Foça’da bir mülteci botuna gemi çarptı ve iki çocuk yaşamını yitirdi. Bir haber de bugün Balıkesir’in Ayvalık ilçesinden geldi. 19 kaçağın bulunduğu bottan 16 kişi sağ kurtarıldı. biri kadın iki kişinin yaşamını yitirdiği öğrenildi... Bodrum’da ise Gece boyunca jandarma ve Sahil Güvenlik tarafından 150 kaçak yakalandı.

Abone ol

Sayıları tespit edilemiyor, her geçen gün yüzlerce göçmen suda yüzmekten bitkin düşmüş halde karaya çıkarılıyor.

Foça Aslanburnu Mevkisin’den Midilli Adasına gitmek üzere denize açılan 37 Suriyeli kaçağın içinde bulunduğu lastik bota gemi çarptı.

Çarpmanın şiddetiyle bottaki kaçaklar denize savruldu. Can yelekleri takılı olan kaçaklardan 35'i Sahil Güvenlik tarafından kurtarıldı. Kaçaklar arasındaki biri 4 diğeri 7 yaşındaki çocuğun cesedine ulaşıldı.

Olayın ardından geminin durmayıp yoluna devam ettiği öğrenildi. Sahil Güvenlik, geminin tespit edilmesi için çalışma başlattı.

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinden geldi. 19 kaçağın bulunduğu bottan 16 kişi sağ kurtarıldı. biri kadın iki kişinin yaşamını yitirdiği öğrenildi

Bodrum Akyarlar Mahallesinde de Gece boyunca jandarma ve Sahil Güvenlik tarafından yakalanan ve kurtarılan toplam 150 kaçağın işlemlerinin ardından Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü Yabancılar Büro Amirliği'ne teslim edildi.

ulusalkanal.com.tr

Yırca'da yangın! Yurt Hafta sonu Karadeniz sahillerine gidecekler dikkat! Yurt Korucuları taşıyan trene bombalı saldırı Yurt İntihar eden polis, toprağa verildi Yurt