Kahramanlara veda!

Diyarbakır, Şırnak ve Mardin'de şehit olan askerler ile tedavi gördüğü GATA'da hayatını kaybeden şehit polis memuru bugün memleketlerinde son yolculuğuna uğurlandı. Törenlere binlerce yurttaş katıldı.

Abone ol

PKK saldırılarında şehit olan 4 mehmetçik ve bir polisimiz son yolculuklarına uğurlandı.

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde evlerinin önünde silahlı saldırıya uğrayan Jandarma Astsubay Tolga Topçuoğlu için Malatay'da tören yapıldı. Binlerce yurttaş şehdini karşıladı.

Evli olan Topçuoğlu'nun henüz 1 aylık bir bebeği var. Şehidin ağabeyi Tarık Topçuoğlu da Uzman Çavuş olarak görev yapıyor.

Topçuoğlu ile birlikte aynı saldırıda şehit olan Uzman Çavuş Sinan Uçan için İzmir’de tören vardı. Şehidin babaevi ve mahallesi, dev Türk bayraklarıyla donatıldı.

1 çocuk babası olan Sinan Uçan 10 yıldır uzman çavuş olarak görev yapıyordu. Sibel Uçan şehit eşini asker selamıyla uğurladı.

Mardin'de de şehit töreni vardı. PKK saldırısında şehit olan Uzman Onbaşı Hakan Öcalan için Mardin Sayın Kışlası'nda cenaze töreni düzenlendi.

Törene Mardin Valisi Ömer Faruk Koçak, 7. Kolordu Komutanı Korgeneral İbrahim Yıldız, 70. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Salih Kırhan, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Özel, askeri erkan, emniyet personelleri, şehidin yakınları ve vatandaşlar katıldı.

Şehit Hakan Öcalan İstanbul Pendik'te son yolculuğuna uğurlandı.

Kütahyalılar da şehitleri için biraraya geldi. Uzman Çavuş Hasan Büber, Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde PKK'nın yolan döşediği el yapımı patlayıcının infilak etmesiyle şehit olmuştu.

34 gün önce evlenen şehit Büber'in, baba evine Türk bayrakları asıldı.,

Şehit ilk önce Konvoy eşliğinde Tavşanlı ilçesine bağlı Beyköy Mahallesi'ndeki baba evine götürüldü. Büber'in naaşı, ikindi namazının ardından toprağa verildi.

Şırnak'ta PKK saldırısında ağır yaralan ve tedavi gördüğü GATA'da şehit olan Yunus Emra Akbaş da son yolculuğuna uğurlandı.

24 yaşındaki özel harekat polisi olan Akbaş için yapılan törene yaklaşık 10 bin yurttaş katıldı. Teröre tepki sesleri yükseldi.

3 yıllık polis memuru olan Akbaş, Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü'nde görevliyken geçici görevle Şırnak'ın Cizre İlçesi'ne gitmişti.

ulusalkanal.com.tr

Kılıçdaroğlu'ndan terör mesajı Gündem Gazeteci Bahadır Selim Dilek: Vekaletler savaşı bitti, ABD İncirlik’te Rusya Suriye’de sahaya indi Gündem Fethullah Gülen ve örgütü Silivri'de yargılanacak Gündem Karayolları'ndan Danıştay'a Gündem