Derecek'in kalbi TSK ile atıyor

Hakkari Türk Ordusunun terörle mücadelesiyle rahat bir nefes aldı. Hakkari Derecik'te yaşayan Kadriye Çirgin duygularını şu sözlerle paylaştı; "Biz ölümüne kadar Mehmetçiğin arkasındayız." dedi.

Abone ol

Mehmetçik sayesinde Güneydoğu ve Doğu illerinde yaşayan yurttaşlarımız özgürleşti. Köylümüz hayatını huzur içinde geçiriyor.

Görüntüler Hakkari'nin Irak sınırındaki Şemdinli'ye bağlı Derecik'ten... Kadriye Çirgin'de Yukarı Koçyiğit Köyü'nden... Çirgin, Türk Ordusunun sağladığı güven ortamından duyduğu memnuniyeti dile getirdi; "ölümüne kadar Mehmetçiğin arkasındayız" dedi.

Yukarı Koçyiğit Köyü'ndeki yalçın dağın ardı, Irak'ın kuzeyi... Teröristler bu noktalardan Türkiye'ye sızıp terör eylemleri düzenliyordu. Mehmetçik o sınırı PKK'lı teröristlere kapattı. Böylece halk artık gönül rahatlığı ile piknik yapabiliyor, odun toplamak için araziye çıkabiliyor.

Bu görüntüler de Adıyaman'dan... Piyade Komando Uzman Çavuş Umut Yavuz, Afrin'de yaralandı. Ankara'da tedavi gördü. İyileşti ayağa kalktı ve memleketine döndü.

Kahraman komando en kısa sürede göreve dönmek istiyor. Onu doğuran ana da gururlu...

ulusalkanal.com.tr

İstanbul'da Kurt Kapanı-18 operasyonu Gündem CHP'den TRT'ye boykot Gündem İstanbul Valisi Şahin bayram önlemlerini açıkladı Gündem İlker Yücel: Atatürk Kürt Teali Cemiyeti’ne özgürlük tanıdı mı? Gündem