Rüştü Reçber koronavirüs teşhisiyle hastaneye kaldırıldı

Dünyayı etkisi altına alan Kovid-19 spor camiasından da pek çok isme bulaştı. Eski milli kalecilerden Rüştü Reçber koronavirüs testi pozitif çıktı. Sosyal medya üzerinden açıklama yapan eşi Işıl Reçber, her şeyin normal giderken semptomların birden bire geliştiğini belirtti.

Abone ol

Kovid-19 spor dünyasını da etkisi altına aldı. Eski milli kalecilerimizden Rüştü Reçberkoronavirüs teşhisiyle hastaneye kaldırıldı. Işıl Reçber ve iki çocuğunun test sonuçları ise negatif çıktı.

Haberi Reçber'in eşi Işıl Reçber sosyal medya hesabından duyurdu.

Işıl Reçber, 46 yaşındaki futbol adamının testlerinin pozitif çıktığını açıkladı. Ancak her şey normal ilerlerken birden bire gelişen hızlı semptomlarla şokta olduklarını belirtti.

Rüştü Reçber'in bir dönem formasını giydiği İspanyol devi Barcelona, Rüştü Reçber için geçmiş olsun mesajı yayımladı. Mesajda; "Geçmiş olsun Rüştü! Seni çok seviyoruz ve Barcelona olarak yanındayız!" ifadeleri kullanıldı.

Milli kalecinin yanı sıra geçtiğimiz günlerde , Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Galatasaray’ın, İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, Boks Milli Takımı Antrenörü Seyfullah Dumlupınar ve dünyaca ünlü birçok sporcu virüse yakalanarak hastaneye yatırılmıştı.

ulusal.com.tr

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz'den ihtiyaç sahiplerine maddi destek Spor Cedi Osman: Lütfen evde kalalım Spor Fenerbahçe'de 4 kişide koronavirüs tespit edildi Spor Buse Terim Bahçekapılı babası Fatih Terim'in durumunun iyiye gittiğini duyurdu Spor