Kartal'a destek oldular

Vodafone Karakartal'lılar Liverpool'da takımına destek oldu

Abone ol

Türkiye GSM sektöründe bir "ilk" olan Vodafone KaraKartal'a üye Beşiktaşlılar arasında düzenlenen kampanyayla, deplasmanda Beşiktaş'a destek olmak amacıyla gönderilen en yaratıcı 5 mesajın sahibi Vodafone KaraKartal'lı abonelerini takımla beraber Liverpool'a uçurarak maçı yerinde izlettirdi.

Beşiktaş JK ile Türk spor tarihinin en büyük sponsorluk anlaşmasına imza atan Vodafone Türkiye, Kasım 2014'te tanıttığı ve alanında bir ilk olan Vodafone KaraKartal programı ile Beşiktaşlı abonelerine sürprizler yapmaya devam ediyor. Sadece Beşiktaşlılara özel deneyimler olarak tasarlanan zengin faydalar kapsamında, takımına deplasmanda destek vermek amacıyla en yaratıcı mesajı atan 5 Vodafone KaraKartal üyesi, Liverpool maçına gitme hakkı kazandı. Kazananlar Sercan Dorukhan, Agah Uz, Devran Hınçal, Hüseyin Buğra Coşkun ve Hilal Irmak Güzel, takım uçağı ile beraber gittikleri Liverpool deplasman maçında unutulmaz anlar yaşadılar.

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ender Buruk şunları söyledi:

"Beşiktaş JK sponsorluğumuzun son ürünü olan Vodafone KaraKartal ile hem taraftarın hem de takımın kazanacağı yeni bir dönem başlattık. Bu programla her Beşiktaşlı, tutkuyla bağlı olduğu takımına destek olurken, kendisine özel olarak tasarlanmış ve daha önce Türkiye'de hiçbir taraftar paketinin sunmadığı fırsatlardan yararlanıyor. Bugün, söz verdiğimiz gibi, 5 Vodafone KaraKartal'lıyı takımla beraber Liverpool maçına götürerek hayallerini gerçekleştirmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Vodafone olarak gönül birliğiyle bağlı olduğumuz Beşiktaş taraftarını desteklemeye devam edeceğiz. Tüm Beşiktaşlıları da Vodafone KaraKartal paketlerine abone olarak kulüplerini desteklemeye davet ediyoruz."

DHA

Liverpool'da penaltı krizi Spor Trabzonspor büyük şokta Spor Holiganlar ortalığı karıştırdı! Başbakan öfkelendi Spor Bursaspor'da neşeli antrenman Spor