Filede kupalar Vakıfbank ve Halkbank'a

Teledünya Süper Kupa Dörtlü Finalleri İzmir'de son buldu. Erkeklerde, Fenerbahçe'yi 3-2 mağlup eden Halkbank şampiyon oldu. Kadınlarda ise Vakıfbank, yine Fenerbahçe'yi 3-2 yenerek kupanın sahibi oldu.

Abone ol

Teledünya Süper Kupa Erkekler Şampiyonu Halkbank oldu.

Dörtlü Finali’nin üçüncü ve son günü Fenerbahçe Grundig ile Halkbank arasında oynanan karşılaşma ile sona erdi.

İzmir Atatürk Voleybol Salonu’nda oynanan karşılaşma Halkbank; 24-26, 25-17, 25-21, 21-25 ve 9-15’lik setlerle 3-2 kazandı ve Teledünya Süper Kupa şampiyonu oldu, Fenerbahçe Grundig ise ikinci sırayı aldı.

Süper Kupa Erkekler Dörtlü Finali’nin En Değerli Oyuncusu ise Halkbank takımından Osmany Juantorena seçildi. Juantorena’nın ödülünü Türkiye Voleybol Federasyonu Başkan Vekili Mustafa Ekşi verdi.

Kadınların final mücadelesi ise VakıfBank-Fenerbahçe karşılaşması ile sona erdi.

Çekişmeli geçen zorlu mücadeleyi VakıfBank; 20-25, 23-25, 25-23, 25-18 ve 15-12’lik setlerle 3-2 kazandı ve 8 puanla Teledünya Süper Kupa şampiyonu oldu.

Teledünya Süper Kupa Kadınlar Dörtlü Finali’nin En Değerli Oyuncusu ise VakıfBank'tan Gözde Sonsırma oldu. Gözde’nin ödülünü Türkiye Voleybol Federasyonu Başkan Vekili Akif Üstündağ verdi.

ulusalkanal.com.tr

Lider Kenan Sofuoğlu Spor Londra'da 36 bin kişi koştu Spor Ünal Aysal bırakacağı tarihi açıkladı Spor Galatasaray'da gözler kupada Spor