'Reis' filminin senaristi Murat Özdil'den Ulusal Kanal'a özel açıklamalar

Yüksek bütçeyle çekildi, beklenen ilgiyi görmedi. İzlenilmediği için çok sayıda sinemada gösterimden kaldırılan "Reis" filminin senaristi Murat Özdil, Ulusal Kanal'a özel açıklamalar yaptı. Özdil, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı sevenlerin dahi filmi izlemediğini söyledi. Film hakkındaki tartışmalara da yanıt veren senarist Özdil, AKP'ye yakın kanal ve gazetelerin filme sahip çıkmadığını vurguladı.

Abone ol

Gösterime girdiği ilk hafta 67 bin kişinin izlediği "Reis" filmi, sinema otoriteleri tarafından dünyanın en kötü filmleri arasında gösterildi.

Yüksek bir bütçeyle çekilen film, izleyicisi olmadığı için birçok sinemada gösterimden kaldırıldı. Filmin bazı sahneleri de oldukça tartışıldı.

Şimdi gündemde bile yer almayan "Reis" filminin senaristi Murat Özdil, film ile ilgili Ulusal Kanal'ın sorularını yanıtladı.

Özdil, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ı sevenlerin bile filmi izlemeye gitmediğini söyledi.

"Reis" filmi senaristi Cumhurbaşkanı Erdoğan ve çevresine sitemliydi.

Murat Özdil, AKP'ye yakın kanal ve gazetelere ise tepkiliydi.

HABER: DENİZ ADALI-KAMERA: UĞURCAN COŞAR

ulusalkanal.com.tr

Cumhuriyet'in ilk yıllarının şarkıları hayat buldu Kültür Sanat Yaşlılar Haftası Kültür Sanat Türk Dünyası Uluslararası Dans Yarışmasının galibi İnegöl Kültür Sanat Göktürkçe'yi bilgisayar dünyası ile buluşturdu Kültür Sanat