Tarzan Rıfkı filminin konusu nedir? Tarzan Rıfkı tamamını izle... Bu akşam hangi kanalda saat kaçta yayınlanacak? Tarzan Rıfkı oyuncu kadrosu...

Bu akşam Show TV'de saat 20.00'de yayınlanacak olan Tarzan Rıfkı filminin konusu nedir? Tarzan Rıfkı tamamını kesintisiz izle... Filmin oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor?

Abone ol

Filmde, şehirde kendine yer bulamadığı için ormana yerleşen bir adamın hayatı anlatılır. Rıfkı sakar bir kahvecidir. Uzun zamandır mahalleden tanıdığı Gül’e âşıktır. Genç kızın evlenmek için tek şartı vardır. Kendi evinde yaşamak ister. Günlerce ev arayan Rıfkı, kendi gelirine uygun bir yer bulamaz. Gül onu terk edince de ormana yerleşmeye karar verir. Kendini Tarzan zannetmektedir. Gazeteye ilân vererek Jane’i aramaya koyulur. Ancak evlilik randevusuna beklediği kadın yerine mafyanın adamları gelir. Rıfkı’nın neye bulaştığı hakkında hiçbir fikri yoktur.

Filmin oyuncu kadrosunda; Kemal Sunal, Suna Yıldızoğlu, akkı Kıvanç, Asuman Arsan, Ece Berkant, Adem Taşay, Yadigar Ejder yer alıyor.

TARZAN RIFKI İZLE

ulusal.com.tr

Taksi 2 filminin konusu nedir? Taksi 2 filmi bu akşam hangi kanalda saat kaçta yayınlanacak? Medya Senin Hikayen filminin konusu nedir? Bu akşam saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak? Senin Hikayen oyuncu kadrosu... Medya Örümcek Adam 2 filminin konusu nedir? Bu akşam saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak? Örümcek Adam 2 oyuncu kadrosu... Medya Bugün Kanal 7 yayın akışında ne var? 7 Mayıs Perşembe 2020 Kanal7 yayın akışı... Medya