'Türk Bayrağının altında provokasyon olmaz'

Türkiye Gençlik Birliği üyesi yüzlerce genç "Bayrağını al gel" sloganıyla Ankara'da yürüyüş düzenledi. TGB'li gençler Atatürk heykellerine ve Türk Bayrağına yapılan saldırıları protesto etti. Genel Başkan Çağdaş Cengiz; "Irak'ı, Suriye'yi bölemediler, Türkiye'yi de bölemeyecekler" dedi.

Abone ol

TGB'den Atatürk ve Bayrak yürüyüşü Türkiye Gençlik Birliği üyesi yüzlerce genç "Bayrağını al gel" sloganıyla Ankara'da yürüyüş düzenledi. TGB'li gençler Atatürk heykellerine ve Türk Bayrağına yapılan saldırıları protesto etti. Genel Başkan Çağdaş Cengiz; "Irak'ı, Suriye'yi bölemediler, Türkiye'yi de bölemeyecekler" dedi.

“Bayrağını al gel” sloganıyla Ankara’da yürüyen yüzlerce genç “Atatürk’e ve Türk bayrağına sahip çıktı.

TGB’nin önderliğinde buluşan gençler PKK’nın yakma yıkma eylemlerine Türk Bayrağını dalgalandırarak yanıt verdi..

Kurtuluş’ta bir araya gelen gençler ve onlara destek veren Ankaralı yurttaşlar Sakarya Meydanı’na yürüdü. Yürüyüşte sık sık "Türk-Kürt kardeştir" sloganı atıldı.

TGB Genel Başkanı Çağdaş Cengiz, Türkiye’nin bölünemeyeceğine vurgu yaptı; ABD’nin piyonlarıyla birlikte yenildiğini söyledi.

Cengiz, yurttaşları, karamsarlığı bir yana bırakıp önümüzdeki 29 Ekim’de Türk bayraklarıyla birleşmeye çağırdı.

Haber: Çağla Akkuş

Kamera: Sabri Kara

Irak'a "Bağımsızlık" tehdidi Gündem 'İncirlik kapatılsın' Gündem Fidan'ın ABD temasları! Gündem Bingöl saldırısı PKK’nın işi! Gündem