Merdan Yanardağ'dan skandal paylaşım

Gazeteci Merdan Yanardağ, sosyal medya hesabından yaptığı skandal paylaşımda Türkiye'nin Barış Pınarı Harekâtı'na karşı çıkarak 'Birileri bize, cihatçı IŞİD terör örgütüyle savaşan, seküler PYD'nin neden Türkiye için tehdit oluşturduğunu anlatsın' diye yazdı.

Abone ol

Tele1 kanalının kurucusu Merdan Yanardağ'ın sosyla medya paylaşmları tepki çekti.

Türkiye'nin Fırat'ın doğusundaki terör örgütlerine yönelik harekâtını eleştirerek 'Savaşa Hayır' propagandası yapan Merdan Yanardağ, son paylaşımında ise PYD'nin IŞİD'e karşı savaşan seküler bir örgüt olduğunu iddia etti.

Türkiye için PYD'nin neden tehdit olduğunu bilmediğini söyleyen Yanardağ'a çok sayıda tepki yanıtı geldi.

Yanardağ şöyle yazdı:

Birileri bize; cihatçı IŞİD terör örgütüyle savaşan, seküler PYD'nin neden Türkiye için tehdit oluşturduğunu anlatsın. PYD'ye yönelik tek sahici eleştiri, ABD ile işbirliği yapmasına yönelik itirazdır. O zaman ABD ile işbirliğini siz de keseceksiniz.

ulusal.com.tr

RTÜK üyesi Faruk Bildirici'den O Ses Türkiye, Acun Ilıcalı ve Beyazıt Öztürk açıklaması Medya AK Partili Burhan Kuzu'dan Arda Eyten Kim Milyoner Olmak İster'deki İstiklal Marşı sorusu ile ilgili açıklama Medya On kıtadan oluşan İstiklal Marşı’nın tamamında, bu kelimelerden hangisi diğerlerinden daha az geçer? ATV Kim Milyoner Olmak İster 1 milyonluk soru ve doğru cevabı Medya Fatih Portakal FOX TV'den kovuldu mu? Açıklama geldi Medya