İmamoğlu'ndan tepki çeken 8 Mart paylaşımı

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan'ın kadınlar gününü kutladı. İmamoğlu'nun bu paylaşımı İyi Partilileri ayağa kaldırdı.

Abone ol

Ekrem İmamoğlu'nun sosyal medya hesabından 8 MartDünya Kadınlar Günü dolayısıyla yayınladığı kutlama mesajında Meral Akşener’in yanı sıra terör örgütü PKK’nın siyasi kolu HDP’li Pervin Buldan’a da yer vermesi İyi Parti cephesinde tepkilere yol açtı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, sosyal medya hesabı üzerinden 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı paylaştı.

İmamoğlu, yaptığı paylaşımda İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in yanı sıra terör örgütü PKK’nın siyasi uzantısı HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan’a da yer verince tepkiler gecikmedi.

İyi Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, İmamoğlu’nun paylaşımına “Anneleri yıllardır evlâtsız bırakan bir cinayet şebekesine mesafesizliğini milli hassasiyet ve haysiyet itirazımız olarak ifade ettiğimiz HDP ve siyasilerinin isimlerinin, şehit annelerine borcunu vatan borcu bilen Meral Akşener ismi ile birlikte zikredilmesini doğru bulmuyorum” sözleriyle tepki gösterdi.

İmamoğlu, kutlama mesajında, “İyi Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener ve HDP Eş Genel Başkanı Sayın Pervin Buldan'ın nezdinde tüm kadın siyasetçilerin ve Türkiye genelindeki kadın belediye başkanı mevkidaşlarımın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlarım” ifadelerini kullanmıştı.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek: ''Çin'in pandemideki başarısı sosyalizmin başarısıdır'' Gündem Türk şehidinin adı Afganistan'da yaşayacak Gündem Hakan Atilla Borsa İstanbul'dan istifa etti Gündem Daha sıkı önlemler gündemde: Sarı ilde kırmızı bölge Gündem