Dünya Makedon Kongresi Başkanı Todor Petrov Vatan Partisi’ni ziyaret etti

Dünya Makedon Kongresi Başkanı ve Makedonya Kurucu Parlamento Vekili Todor Petrov Vatan Partisi İstanbul İl Başkanlığı'nı ziyaret etti. Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şule Perinçek ve MKK üyesi Ferit İlsever’in karşıladığı Petrov, Papa'nın soykırım açıklamasını değerlendirdi. Petrov, "Bu bir projenin parçası. Papa'ya özel görev verilmiştir." dedi.

Abone ol

Dünya Makedon Kongresi Başkanı ve Makedonya Kurucu Parlamento Vekili Todor Petrov, Vatan Partisi'ni ziyaret etti.

İstanbul İl Başkanlığı'nı gerçekleşen ziyarette Petrov'u Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şule Perinçek ve MKK üyesi Ferit İlsever karşıladı.

Petrov ile yapılan görüşmede, Papa'nın açıklamaları gündeme geldi. Petrov, Makedonya'nın açıklamaları nasıl yorumladığını aktardı.

Türkiye'nin stratejik konumunun emperyalist devletlerin iştahını kabarttığını belirten Petrov, Papa'nın büyük bir oyunun parçası olduğunu söyledi.

Ziyarette, Türkiye-Makedonya arasındaki birlik ve kardeşliğin pekiştirilmesi ve "ortak mücadele" vurgusu yapıldı. Makedon elçilerin çağrısını heyecanla karşılayan Şule Perinçek, "7 Haziran'dan sonra bu dostluğun sesini Ankara'dan duyacaksınız" dedi.

Görüşmenin ardından Şule Perinçek TodorPetrov'a Vatan Partisi rozeti taktı.

HABER: DENİZ ÇAĞLAYAN KAMERA: ŞENGÜL DERİN

ulusalkanal.com.tr

Rennan hoca artık TGB'li Gündem Ahmet Davutoğlu yeni yargı reformu stratejisini açıkladı Gündem Akademisyenlerden Avrupa Parlamentosu kararına tepki Gündem Kandilli Ermeni Kilisesi Başkanı Kevorkyan Papa'nın açıklamaları ve Avrupa Parlamentosu kararına yanıt verdi Gündem