Kemal Kılıçdaroğlu, Fikri Sağlar hakkında konuştu: Arkadaşı son kez uyarın

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, şehit cenazesinde yaşadığı olayların ardından iftarda bir grup gaziyle bir araya geldi. “Bugün bir olay yaşadım” diyen Kılıçdaroğlu’na bir gazinin, “O size değil bütün gazi ve şehit yakınlarına yapılmış hakarettir” dediği öğrenildi.

Abone ol

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, başkanlığında dün gerçekleşen Merkez Yönetim Kurulu toplantısı, yaklaşık 3 saat sürdü.

Toplantıda, Kılıçdaroğlu’na önceki gün yönelen saldırı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kendisine yönelik eleştirileri ,Almanya Parlamentosu’nun sözde Ermeni soykırımını kabul eden karar tasarısı ile Mersin Milletvekili Fikri Sağlar’ın Anayasa Mahkemesi’ne gidilmesi yönündeki çabaları gündeme geldi.

Alınan bilgilere göre Kılıçdaroğlu, kendisine, “dili sürçmüştür” diyerek, dokunulmazlıkların kaldırılmasını öngören anayasa değişikliği teklifinin Anayasa Mahkemesi’ne götürülmesi için imza toplama girişimlerini sürdüreceği mesajı veren Sağlar’a, “Ben ne söylediğimi biliyorum. Antalya’da da aynısını söyledim. Televizyon programında da aynısını söyledim. Arkadaşı son kez uyarın, bu girişimine devam etmesin” dediği belirtildi.

Kılıçdaroğlu’nun partili grup başkanvekillerini Sağlar ile görüşmesi konusunda görevlendirdiği belirtildi.

ulusalkanal.com.tr

TSK'dan Dağlıca kırsalına hava harekatı Gündem Vezneciler saldırısını TAK üstlendi Gündem Van'da çatışmadaki 3 terörist etkisiz hale getirildi Gündem PYD'li teröristin adı verilen parkın tabelası kaldırıldı Gündem