Benim Adım Melek 19. bölüm izle... Benim Adım Melek yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

TRT 1'in sevilen dizisi Benim Adım Melek'te neler yaşandı? Benim Adım Melek 19. bölüm izle... Benim Adım Melek 20. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Abone ol

Dün akşam yayınlanan yeni bölümde; Seyit Ali’yle Cumali’yi karşılarında bulan Melek ve Halil, yanlış anlaşılmaya kurban gider.

Cumali, haklı çıkmanın verdiği üstünlükle önce Seyit Ali’ye ardından da Halil’e yüklenir. Seyit Ali, nereye gittiği bilmez bir halde çeker gider. Alpay, Seyit Ali’nin karşısına çıkar ve anlaşmayı bozduğunu söyleyerek dilekçeyi yırtar.

Mithat’ın Seyran’la olan ilişkisi adım adım derinleşirken, Kadriye elinde tuttuğu saatli bombayı patlatmak için doğru zamanı kollamaktadır.

Cumali, Karadağ konağına gider ve Seyit Ali’yle konuşur. Daha sonra beraberce konaktan çıkarak hana giderler.

Defne, babasının çevirdiği oyunlardan bir haber, annesinin yüreğini acıtmaya devam eder.

BENİM ADIM MELEK 19. BÖLÜM İZLE

BENİM ADIM MELEK 20. BÖLÜM FRAGMANI

ulusal.com.tr

Yıldız ve Leyla kavgası izle! Yasak Elma 69. bölüm fragmanı yayınlandı! Yasak Elma 68. bölümde neler oldu? Yıldız ve Nadir evleniyor Medya Zeliş hamile mi? Arka Sokaklar 541. bölümde neler oldu... Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Medya Doğduğun Ev Kaderindir 5. bölüm izle... Doğduğun Ev Kaderindir yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Doğduğun Ev Kaderindir son bölüm özeti... Medya Nazlı ile Ali barışıyor! Mucize Doktor 22. bölüm fragmanı izle! Mucize Doktor 21. bölümde neler yaşandı? Medya