Bakanlar Kurulu toplantısı başladı

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın ikinci kez başkanlık ettiği Bakanlar Kurulu Toplantısı başladı. Ak Saray'da yapılan toplantının gündemi, ekonomik kriz, açılımda İmralı’ya gidecek izleme kurulu ve 7 Haziran'daki genel seçim

Abone ol

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan bu sözlerle duyurduğu Bakanlar Kurulu toplantısı başladı.

Toplantıya Kara Kuvvetleri Komutanı Hulusi Akar ve Hava Kuvvetleri Komutanı Akın Özürk de katıldı.

Ak Saray'da yapılan toplantının gündemi kritik. Öncelikli gündem maddesi ekonomik kriz. Döviz kurlarındaki dalgalanma ele alınacak. Doların yükselişe karşı alınacak tedbirler ve atılacak adımlar görüşülecek.

Açılımda İmralı'ya gidecek izleme kurulundaki isimler de toplantıda görüşülecek. AKP ile HDP'nin Dolmabahçe mutabakatı ve ardından yapılan açıklamalar masaya yatırılacak. Açılımla ilgili Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan kabineye bilgi verecek.

Toplantıda 7 Haziran'daki genel seçimler de ele alınacak. Erdoğan'ın ısrarla dile getirdiği "Başkanlık sistemi" ve "Yeni anayasa" konularının masaya yatırılacak.

F tipi örgütle mücadele, düşen savaş uçakları, Kıbrıs müzakereleri ve Türkiye'nin Avrupa Birliği'ne üyelik süreci de gündem başlıkları arasında.

Doğu Perinçek, ekonomik çözümü anlattı Gündem "Kazaların nedeni TSK'ya vurulan darbedir" Gündem Özrü kabahatinden beter Gündem İzmir Valiliği buralarda basın açıklamasını yasakladı! Gündem