Sivas'ta oto yıkamacıdan çalışanını yıkadığı görüntülere soruşturma

SİVAS'ta oto yıkama dükkanı işleten esnaf, işini aksatan çalışanını sandalyede tazyikli suyla yıkadı. Vailikten yapılan açıklamada, "Sivas'ta işini aksatan çırağını sandalyeye bağlayıp yıkadığı görüntüleri basında ve sosyal medyada paylaşılan oto yıkamacı ile ilgili adli ve idari tahkikat başlatılmıştır" denildi

Abone ol

Sivas Kent merkezindeki Toptancılar Sitesi'nde oto yıkamacılığı yapan E.E. akşam saatlerinde işini aksatan çalışanı M.A.'ya ilginç bir ceza verdi.

Bir arkadaşının yardımıyla çalışanını iple sandalyeye bağlayan E.E. önce köpüklü suyla fırçaladı, ardından tazyikli suyla yıkadı.

Görüntüler, sosyal medyada paylaşıldı.

Dükkan sahibi E.E. yarı şaka yarı ceza amacıyla bunu yaptıklarını, suyun zarar vermemesi için tazyiğini azalttıklarını söyledi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Sivas Valiliği şu açıklamayı yaptı:

Sivas'ta işini aksatan çırağını sandalyeye bağlayıp yıkadığı görüntüleri basında ve sosyal medyada paylaşılan oto yıkamacı ile ilgili adli ve idari tahkikat başlatılmıştır.

İstanbul'da trafik kazası: 5 yaralı Gündem Avrasya Tüneli'nden ihlalli geçiş açıklaması Gündem Arıtma tesisindeki çatlak denizi kırmızıya boyadı Gündem Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın'dan Barzani referandumu açıklaması Gündem