Murat Özenalp'in eşi Aydınlık'a konuştu

Şehit Deniz Kurmay Albay Murat Özenalp’in eşi Sema Özenalp, emniyet içerisindeki F Tipi'ne karşı yapılan operasyondan sonra ilk defa rahat bir şekilde uyuduğunu söyledi.

Abone ol

Emniyet içerisindeki F Tipi'ne karşı başlatılan, İstanbul merkezli olarak yapılan operasyonlar devam ederken, bu kişilerin özellikle Ergenekon, Balyoz, Odatv, Poyrazköy gibi tertiplerde rol alması, bu süreçte yaşamını yitirenleri akıllara getirdi. Kumpas şehidi olan emekli Deniz Kurmay Albay Murat Özenalp’in eşi Sema Özenalp de F tipine karşı yürütülen operasyonlarla ilgili Aydınlık'tan Olcay Kabaktepe'ye konuştu.

Operasyonlarda gerçeklerin ortaya çıkarılmasının amaçlandığını umduğunu söyleyen Sema Özenalp şunları söyledi: “Umarım bu gözaltına almalar, soruşturma açmalar bizim anladığımız gibidir. Umarım amaç gerçekleri ortaya çıkartmaktır. Bu tutuklama safhalarında, tutuklananların eşlerini izliyorum. Bu sahnelerin çok tanıdık geldiğini görüyorum.”

SÜREÇ YENİ BAŞLIYOR

“Bizim açımızdan adalet yerini bulmadı. Murat açısından adalet yerini bulmadı” diye konuşan Sema Özenalp, bir süre sonra F tipi polis şeflerinin itiraflarının çorap söküğü gibi geleceğinin altını çizdi. Özenalp “Bu süreç daha yeni başlıyor. Bizim eşlerimizi içeriye atarken itina göstermediler, düşünmediler. Şu anda aynı şeylerin nelere mal olduğunu yaşıyorlar” diye konuştu.

ONLARIN PRANGASI OLACAK

Bu tutuklamalardan sonra ilk defa huzur içerisinde uyuduğunu aktaran Özenalp şunları söyledi: “Şimdi daha iyi anlıyorlardır içeride geçen bir günün, eşinden, çocuğundan ayrı geçen bir günün ne kadar zor olduğunu. Kendilerine takılan kelepçeler şeref madalyasıymış. Bizim döktüğümüz her bir gözyaşı onların ayaklarında pranga olacaktır. Onlarınki şeref madalyası değil ilahi adalet.”

ulusalkanal.com.tr

Artık yasak değil! Gündem 500 bin kişi tehlike altında! Gündem Kozmik büro şefi tutuklandı Gündem Plajlara cami geliyor Gündem