TSK'dan PKK'ya ağır darbe! 814 terörist öldürüldü

Türk Silahlı Kuvvetleri 22 Temmuz'dan bu yana gerçekleştirdiği operasyonlarda bölücü terör örgütü PKK'ya ağır darbe vurdu. Operasyonlarda 814 PKK'lı öldürüldü. Yurt dışındaki hava operasyonlarında 450 terörist yaralandı. Yurt içindeki operasyonlarda da 250-300 civarında teröristin yaralandığı tespit edildi.

Abone ol

Bölücü terör örgütü PKK Türk Silahlı Kuvvetleri'nin opersyonlarıyla ağır bir darbe aldı. 22 Temmuz'dan bu yana gerçekleştirilen operasyonlarda 814 PKK'lı öldürüldü.

Yenişafak gazetesinin haberine göre, hava operasyonları sonucu yurtdışında yaklaşık 450 terörist yaralandı. Yurtiçindeki operasyonlarda da 250-300 civarında teröristin yaralandığı tespit edildi.

Hava operasyonlarının yanı sıra örgüt hedeflerine yönelik tank ve top atışları da yapıldı. Örgütün kampları, lojistik noktaları ve ikmal yolları etkisiz hale getirildi.

Dağ kadrosunun yanı sıra şehir yapılanmalarına yönelik de opersayonlar yapıldı. PKK ve DHKP-C'ye yönelik operasyonlarda 2 bin 104 kişi gözaltına alındı. 513 kişi tutuklandı.

PKK terör örgütüne mensup 240 kişi, 24 Temmuz 2015 tarihinden bu yana güvenlik güçlerine teslim oldu. Teslim olan 240 kişiden 180'i Türk Silahlı Kuvvetleri'nin hava operasyonlarından sonra Kandil ve civarındaki kamplardan kaçtı.

Terörle mücadelede ise son 48 günde 57 asker, polis ve korucu şehit oldu. Biri İran uyruklu 15 kişi hayatını kaybetti. 201 kişi de yaralandı.

ulusalkanal.com.tr

Çalışmalar sonuçsuz kaldı! Gözler 17.15'te! Gündem CHP toplantısı karıştı! Kılıçdaroğlu'nun gözleri önünde küfürlü yumruklu kavga! Gündem Baykal konuştu: Erdoğan seçim istemiyordu! Gündem Hakkari'de askeri araca bombalı saldırı: 2 şehit, 5 asker yaralı Gündem