TGB Genel Başkan Vekili Yıldırım Gençer'den Kurban Bayramı Mesajı

Türkiye Gençlik Birliği (TGB) Genel Başkan Vekili Yıldırım Gençer, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Gençer, yayınladığı mesajda 'Büyük kararların şafağında, Türk gençliği olarak hazır ve kararlıyız. Türkiye’yi her gün bayram yerine çevireceğiz, söz veriyoruz!' dedi.

Abone ol

“BAYRAMI MİLLİ BİRLİK VE BERABERLİK DUYGULARIYLA KARŞILIYORUZ”

Mesajına, “Kurban Bayramını milli birlik ve beraberlik duygularıyla karşılıyoruz” cümlesiyle başlayan Gençer, “Bayramı huzur içerisinde geçirmemizi sağlayan askerimize ve polisimize sonsuz teşekkürlerimizi iletiyoruz. Gözlerimiz, kulaklarımız ve yüreğimiz onlardan gelecek güzel haberlerde. Türkiye’yi her gün bayram yerine çevirecek irade ve kararlılığı onlarla birlikte taşıyoruz. Bayramlar yüzlerce kilometre ötedeki sevdiklerimize dokunmamızı sağlayan, dargınları barıştıran, dostlukları kuvvetlendiren, paylaşımı ve sevginin sıcaklığını bilincimize çıkartan zamanlardır. Milli birliğe en ihtiyaç duyduğumuz bu dönemlerde bayramlar, her zamankinden daha da anlamlı hale geliyor” diye belirtti.

Gençer, mesajında emekçilere ayrıca yer vererek, “ Ağır yüklerin altına giren işçi, çiftçi, emekçi kardeşlerimizin bayramını en içten duygularımızla kutluyoruz. Ülkemizi mutlu ve refah dolu günlere çıkarmak için canla başla çalışan emekçilerimize minnet borçluyuz. Güzel günleri el ele ve omuz omuza vererek kuracağız” dedi.

“TÜRKİYE’Yİ HER GÜN BAYRAM YERİNE ÇEVİRECEĞİZ “

Gençliğin kararlı olduğunu vurgulayan Gençer, “Amerikan emperyalizminin baskılarına ve şantajlarına direnen Türkiye, bu sürecin içerisinden başı dik bir şekilde çıkacaktır. Komşularımızla askeri ve iktisadi iş birlikteliği emperyalist hayalleri çöpe atacaktır. Büyük kararların şafağında, Türk gençliği olarak hazır ve kararlıyız. Türkiye’yi her gün bayram yerine çevireceğiz, söz veriyoruz! “ ifadelerini kullandı.

Her şey ideolojik çöküşle başlar Gündem Diyarbakır-Mardin karayolunda zırhlı güvenlik kuleleri Gündem S-400'lerin Türkiye'ye teslim tarihi açıklandı! Gündem Kato'da askerlerle buluşma Gündem