Şehit Astsubay Adil Yurtoğlu Ankara'da toprağa verildi

Mardin Nusaybin'de şehit olan Piyade Astsubay Adil Yurtoğlu için Ankara'da cenaze töreni düzenlendi. 29 yaşında şehit olan Yurtoğlu geçici olarak Diyarbakır Sur'da görevlendirilmişti. Sur'u PKK'dan temizleyen şehit astsubayın son görev yeri Nusaybin oldu.

Abone ol

Mardin'in Nusaybin ilçesinde PKK'lı teröristlerin açtığı ateş sonrası şehit olan Piyade Astsubay Adil Yurtoğlu için memleketi Ankara'da tören düzenlendi.

29 yaşındaki Yurtoğlu 1'nci Komando Tugay Komutanlığı'nda görev yapıyordu. Geçici görevle Diyarbakır'ın Sur ilçesine gönderildi. Sur'u PKK'dan temizleyen Yurtoğlu'nun son görev yeri Mardin'in Nusaybin ilçesi oldu. Astsubay Adil Yurtoğlu, Nusaybin'de teröristlerin açtığı ateş sonucunda şehit oldu.

Şehit Astsubay için Çamlıdere Merkez Cami'nde tören düzenlendi. Törene 1'nci Komando Tugay Komutanlığı'nda görevli ve Sur'da gazi olan silah arkadaşları katıldı.

Cenaze namazının ardından şehit Astsubay Adil Yurtoğlu Çamlıdere ilçe mezarlığına defnedildi.

Şehidin kardeşi abisini asker üniforması ve asker selami ile uğurladı.

ulusalkanal

Marmaris'te doğal SİT kapsamındaki cennet koya kepçeler girdi Gündem Mardin'de bir PYD'li ile ev sahibi gözaltına alındı Gündem EXPO, Antalya'da devam ediyor Gündem AB Bakanı Volkan Bozkır: Terör tanımı değişmez Gündem