Kırşehir'de yolcu otobüsü devrildi: 3 ölü ve 20 yaralı

Kırşehir'de yolcu otobüsü devrildi. Kazada ilk belirlemelere göre 3 kişi yaşamını yitirdi, 20 kişi yaralandı. Ankara'da da yolcu otobüsü devrildi. Şereflikoçhisar ilçesinde yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu 20 kişi yaralandı.

Abone ol

Olumsuz hava koşulları, dikkatsizlik ve hız... Kırşehir'de yine kazaya davetiye çıkardı. Yolcu otobüsü devrildi, can pazarı yaşandı.

İstanbul-Tunceli seferini yapan yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu 3 kişi hayatını kaybetti, 6'sı ağır 35 kişi yaralandı.

Otobüs, Kırşehir-Kırıkkale kara yolu Akpınar ilçesi yakınında yoğun kar ve tipi nedeniyle yoldan çıkarak devrildi.

İhbar üzerine bölgeye AFAD, UMKE, 112 Acil Servis ve jandarma görevlileri gönderildi.

Kazada; İsmail Güneş, Ramazan Yegül ve Lorin Naira Can yaşamını yitirdi. Yaralılar, ambulanslarla hastanelere kaldırıldı.

Tedavileri tamamlanan yaralılardan 25'i taburcu edildi. Kazadan sağ olarak kurtulan şoför Kazım Arslan, jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Yolcu otobüsünün devrilmesine ilişkin İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da bir açıklamada bulundu. Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Soylu, "Otobüs yasal hız sınırında gitmesine rağmen yol ve hava şartlarına göre hızlı" dedi.

Ankara'da da bir yolcu otobüsü kazası yaşandı. Şereflikoçhisar ilçesinde otobüsün devrilmesi sonucu 20 kişi yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen ambulanslarla Şereflikoçhisar'daki hastanelere kaldırıldı.

Yozgat'ta 339 köy yolu ulaşıma kapandı Yurt Sivas'ta 248 köye ulaşım sağlanamıyor Yurt Kırşehir'de yolcu otobüsü devrildi: Çok sayıda ölü ve yaralı var Yurt Karaman ve Çorum'da bugün okullar tatil mi? Yurt