Naksan Holding'e operasyon

Gaziantep'te F tipi örgüte finans sağladığı belirtilen Naksan Holding'e yönelik operasyon yapıldı. Operasyonda 9 kişi gözaltına alındı. İş yerinde arama yapan polis ekipleri, bazı evrak, döküman ve bilgisayar belleklerine de el koydu.

Abone ol

Gaziantep'te, F tipi örgüte finans sağladıkları belirtilen Naksan Holding'e operasyon yapıldı.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Elmacı Pazarı ve İnönü Caddesi'ndeki 4 iş yerine operasyon düzenledi.

İş yerlerindeki bazı evrak, doküman ve bilgisayar belleklerine el konuldu.

Gözaltına alınan 4 kişi İl Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Operasyon kapsamında akşam saatlerinde 1. Organize Sanayi Bölgesi'ndeki Naksan Holding'in yönetim binasında başlatılan arama tamamlandı. Holding binasına yaklaşık 10 sivil araçlık konvoyla giden Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler, bazı evrak, doküman ve bilgisayar belleklerine el konuldu.

Buradaki operasyonda da 5 kişi gözaltına alındı. Naksan Holding Yönetim Kurulu Üyesi Taner Nakıboğlu'na ait, konsolosluk plakasının bulunduğu araçta da arama yapıldı. Nakıboğlu'nun Avusturya fahri konsolosluğunu yürüttüğü ve bir süre önce bu görevinin iptal edildiği belirtilirken, aramanın ardından araçtaki konsolosluk plakası polis ekipleri tarafından söküldü.

ulusalkanal.com.tr

Diyarbakır Sur'da operasyonlar bitti Gündem Mehmetçiğin yeni gözü Gündem Bahçeli'den 'başkanlık sistemi'ne ret Gündem Erdoğan, 29 Mart- 2 Nisan tarihleri arasında ABD’ye gidecek Gündem