CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan 'darbe kitapçığı' açıklaması

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, televizyonların genel yayın yönetmenleriyle buluştu. Kılıçdaroğlu, "Darbe dönemi cumhurbaşkanı ve başbakanının yazıldığı kitapçık olduğu söyleniyor." dedi. Kanun hükmünde kararnameleri eleştiren Kılıçdaroğlu, "OHAL uygulaması amacının dışına çıktı" ifadelerini kullandı. CHP lideri, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın Suriye Cumhurbaşkanı Beşar Esad ile diyalog kurmasını da desteklediklerini söyledi

Abone ol

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul'da medya yöneticileriyle bir araya geldi.

Toplantıya Ulusal Kanal Genel Yayın Yönetmeni Adnan Türkkan da katıldı. Türkkan toplantıda konuşulanları Ulusal Kanal yayınında aktardı.

Kanun hükümde kararnameleri eleştiren CHP lideri, Olağanüstü Hal uygulamasının amacının dışına çıktığını söyledi.

AKP, CHP ve MHP'nin biraraya gelmesinin önemli olduğunu ifade eden Kılıçdaroğlu, "ama burada HDP'nin de olması lazım" dedi.

Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile Suriye Cumhurbaşkanı Beşar Esad arasında da diyalog olmasını istediklerini belirtti.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin teröre karşı kahramanca mücadele yürttüğünü söyleyen Kılıçdaroğlu, toplantı çıkışında yaptığı açıklamada da terörle mücadeleye destek açıklaması yaptı.

ulusalkanal.com.tr

Hakkari Çukurca'da 3 şehit, 20 asker yaralı Gündem Tutuklanan Atilla Taş'ın ifadesi ortaya çıktı Gündem Bolu'daki dev alışveriş merkezine 'denetim kayyumu' atandı Gündem İşte ilk sivil orgeneral Gündem