Sıla intihar etti! Beni Bırakma 403. bölüm izle... 4 Mart Çarşamba 2020 son bölüm izle... Beni Bırakma 403. bölümde neler oldu?

Hafta içi her gün ATV ekranlarında izleyicisiyle buluşan Beni Bırakma dizisi dün 403. son bölümüyle ekranlara geldi. Dizide neler yaşandı? Beni Bırakma dizisi konusu...

Abone ol

ATV'nin sevilen dizisi Beni Bırakma, dün yeni bölümü ile ekranlardaydı. Dizinin son bölümünde; Özge, tüm basının önünde kendisini inşaattan aşağıya atar bunun şokuyla abisi Kerem ve Sıla çok korkar. Fakat Özge ölmez fakat sakat kalır!

Elif'in hamile olduğunu sanan annesi hemen Emre'ye koşar ve Elif'in hamile olduğunu söyler. Bu heyecanla hamilelik testi yapan Elif'in sonucu negatif çıkar. Fakat Emre'nin heyecanını gören Elif, gerçeği ona söyleyemez.

Perişan olan Sıla'nın yanından ayrılmamaya çalışan Kerem, Meltem ve Tarık yine de onun iyice sürüklenmesine engel olamaz.

Sıla, bebeğini Tarık'ın annesine emanet eder. Meltem ise herkese onun suçsuz olduğunu inandırmak istemektedir.

Sokakta bile yürüyemeyecek hale gelen Sıla'nın son çaresi canına kıymaktır!

BENİ BIRAKMA 403. BÖLÜM İZLE

ulusal.com.tr

Bihaan, Thapki'yi kurtardı! Aşk Bir Rüya 17. yeni bölümde neler olacak? 5 Mart Perşembe 2020 Aşk Bir Rüya 17. bölüm fragmanı izle... Medya Shivam annesine söz veriyor! İkimizin Yerine 545. bölüm fragmanı izle... İkimizin Yerine 545. bölümde neler yaşanacak? İkimizin Yerine 5 Mart Perşembe yeni bölüm... Medya Reyyan üvey çocuk! Hercai 34. bölüm tamamını izle... Hercai 34. bölümde neler yaşandı? Hercai 35. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Medya Zeynep, Benan'ın gerçek yüzünü gördü! Doğduğun Ev Kaderindir 8. bölüm izle... Doğduğun Ev Kaderindir 9. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Medya