Meteorolojiden gök gürültülü sağanak uyarısı

Doğu Anadolu, Niğde ve Karaman çevreleri ile Doğu Akdeniz'in iç kesimlerinde bugün öğleden sonra sağanak bekleniyor. Erzurum, Kars, Erzincan, Tunceli, Ağrı, Iğdır ve Ardahan'ı dün etkisi altına alan sağanak ve gök gürültülü sağanağın bugün akşam saatlerine kadar sürmesi bekleniyor.

Abone ol

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün duyurusuna göre, ülke genelinde hava bugün parçalı ve yer yer çok bulutlu olacak.

Öğle saatlerinden sonra Doğu Anadolu, Niğde ve Karaman çevreleri ile Doğu Akdeniz'in iç kesimlerinde hafif ve yer yer gök gürültülü sağanak tahmin ediliyor.

Hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik olmaması ve mevsim normalleri civarında seyretmesi öngörülüyor.

Rüzgarın genellikle güney ve batılı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

Doğu Anadolu Bölgesi'nde gök gürültülü sağanak bekleniyor

Erzurum, Kars, Erzincan, Tunceli, Ağrı, Iğdır ve Ardahan'ı dün etkisi altına alan sağanak ve gök gürültülü sağanağın bugün akşam saatlerine kadar sürmesi bekleniyor.

Sıcaklığın mevsim normallerinde seyredeceği bölgede, rüzgarın güneyden hafif, zaman zaman orta kuvvette eseceği öngörülüyor.

Gece en düşük hava sıcaklığı Iğdır ve Tunceli'de 7, Erzincan ve Erzurum'da 2, Ağrı'da 1, sıfırın altında olmak üzere Ardahan'da 3 ve Kars'ta 2 derece ölçüldü.

Gün içinde en yüksek sıcaklıkların Tunceli'de 22, Erzincan'da 20, Iğdır'da 18, Kars ve Ağrı'da 15, Ardahan ve Erzurum'da 14 derece olması bekleniyor.

ulusal.com.tr

Çanakkale Boğazı'ndan geçen bir tankerde makine arızası Yurt Esenyurt'ta fabrika yangını Yurt İki grup arasında silahlı kavga: 2 ölü, 3 yaralı Yurt Antalya'da salgın günlerinde çiftçilerin eğitimleri aksamıyor Yurt