Karantinada olması gereken kadın Konyaaltı sahilinde yakalandı

Antalya'da karantinada olması gereken kadın Konyaaltı sahilinde yakalandı. Yanındaki çocukla birlikte hastaneye götürüldü. Hakkında adli işlem başlatılan kadına, karantina kurallarını ihlal ettiği gerekçesiyle 3 bin 150 lira ceza kesildi.

Abone ol

Karantinada olması gerekiyordu. O ise insanların sağlığını tehlikeye attı. Sahilde yakalandı. Bu kadarına da pes dedirten olay Antalya'da yaşandı.

Bir kadın yanındaki kız çocuğu ve valizlerle Konyaaltı sahiline gitti. Kadının ağladığını görenler durumu polis ekiplerine bildirdi.

Ekipler, yaptığı araştırmada 31 yaşındaki D.M.'nin Kovid-19 tedbirleri kapsamında karantinada olması gerektiğini belirledi. Bunun üzerinde çevre güvenliği alan polis, 112 Acil Servis ekiplerinden yardım istedi.

Sağlık ekibi koruyucu tulum, maske ve gözlük tedbirleri ile kadın ve kız çocuğunun yanına gitti. Sağlık çalışanlarının ikna ettiği kadın, çocukla birlikte hastaneye kaldırıldı.

Hakkında adli işlem başlatılan D.M'ye karantina kurallarını ihlal ettiği gerekçesiyle 3 bin 150 lira idari para cezası kesildi.

Tüm bunlar yaşanırken, bazı vatandaşların aldırış etmeden plajda güneşlenmesi ve denize girmeyi sürdürmesi dikkati çekti.

ulusal.com.tr

Son dakika haberleri... Kütahya Altıntaş'ta deprem Yurt İzmir Selçuk'ta kaçak kazı için girdikleri kuyuda zehirlenen 2 kişinin cesedine ulaşıldı Yurt Son dakika haberleri... Malatya'da deprem (15 Eylül 2020 son depremler) Yurt Samsun'da trafik polisinden "özel denetim" uygulaması Yurt