Manisa'da acılı aileler Arefe gününde mezarlıklara akın etti

Hem Soma'da hayatını kaybeden 301 işçinin, hem de Gölmarmara'daki 15 tarım işçisinin ailesi bayramı buruk karşılıyor. Acılı aileler arefe gününde mezarlıklara akın etti.

Abone ol

Manisa'da gözyaşları dinmedi. Hem Soma'daki maden faciasında hayatını kaybeden 301 işçinin ailesi, hem de trafik kazasında can veren 15 tarım işçisinin yakınları, arefe günü şehitliklere akın etti.

Manisa'nın Soma ilçesinde maden şehitlerinin bulunduğu mezarlık doldu taştı. Çocuklar babalarıyla bayramlaştı.

Manisa'nın Gölmarmara ilçesine de hüzün hakimdi. 6 Temmuz'da asma yaprağı toplamaya giderken trafik kazasında hayatını kaybeden 15 tarım işçisinin yakınları da mezarlıklardaydı. Kazada hayatını kaybeden 41 yaşındaki Yıldız Öztürk'ün mezarı başında eşi Mustafa Öztürk vardı.

Manisa'da hayatını kaybeden 15 işçi de Çökelek köyündendi. Bu nedenle köylüler acıya ortak olmak için bayramı köy meydanında kutlama kararı aldı.

ulusalkanal.com.tr

PKK ve DHKP-C'ye operasyon Gündem Eski Özel Görevli hakim itiraf etti: Bizi kandırdılar Gündem Kriptolu telefonların dinlenmesiyle ilgili davada yeni gelişme Gündem AKP-PKK ortaklığındaki ''açılıma'' açık destek veren CHP'den yeni bir hamle Gündem